Μπορεί να είμαστε cool, όταν όμως πρόκειται για ιούς, μέτρα και καθαριότητες, το τερματίζουμε!

Επειδή λοιπόν η ασφάλεια και η υγεία τoυ κάθε burgerista, του προσωπικού μας αλλά και της τοπικής κοινωνίας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά. Αυτή τη φορά, όχι για να ψήσουμε burger, αλλά για να εγγυηθούμε ότι η προστασία των καταναλωτών και των εργαζομένων μας είναι ο οδηγός της κάθε μας απόφασης. Αδιαπραγμάτευτο!

Με την επιστροφή μας από τις 03/05 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είμαστε ξανά κοντά σας έχοντας εξασφαλίσει πως η παρουσία μας πληροί όλα τα επιπρόσθετα μέτρα και όλους τους επιπρόσθετους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Κι όλα αυτά γιατί μας PAXίζει να ζήσουμε ξανά τις πιο απολαυστικές στιγμές με ένα μπέργκερ από τον τόπο μας.

Γι’ αυτό πεισμώνουμε. Με έντονο αίσθημα ευθύνης, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ακολουθούμε πάντοτε τις επίσημες Οδηγίες του Διεθνούς και Εθνικού Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ, ΕΟΔΥ), σχετικά με την πρόληψη του κορωνοϊού, COVID-19.

Τα εστιατόρια PAX διαθέτουν ήδη Συστήμα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (ΣΔΑΤ), το οποίο βασίζεται στις αρχές Ανάλυσης Κινδύνου και Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP). Παρόλα αυτά, σε όλους μας τους χώρους έχουμε ενισχύσει τα μέτρα υγιεινής, ώστε να εξαλείψουμε τον κίνδυνο επιμολύνσεων.

 

Πιο συγκεκριμένα, στα PAX εφαρμόζουμε όλα τα παρακάτω μέτρα:

Προσωπικό:

  1. Συνεχής ενημέρωση & εκπαίδευση εργαζομένων για τις Οδηγίες Πρόληψης & Προστασίας του ΕΦΕΤ και ΕΟΔΥ.
  2. Καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, πριν την έναρξη της εργασίας.
  3. Συχνό πλύσιμο χεριών με τη χρήση αντισηπτικού σε όλους τους χώρους (επιπλέον του προβλεπόμενου από τις αρχές της εταιρείας).
  4. Αδιαπραγμάτευτη χρήση γαντιών & μάσκας κατά την προετοιμασία από τους chefs μας με τακτική αλλαγή και απολύμανση.
  5. Ελαχιστοποίηση ανθρώπινης επαφής & τήρηση αποστάσεων μεταξύ του προσωπικού.
  6. Λειτουργία με συγκεκριμένο προσωπικό & αυστηροί περιορισμοί εισόδου σε εξωτερικούς συνεργάτες.

 

Χώροι Εστιατορίων:

1. Εντατικοποίηση απολυμάνσεων επιφανειών & αντικειμένων συχνής χρήσης (με εγκεκριμένα ιοκτόνα).

2. Πραγματοποίηση συστηματικού & επαρκή εξαερισμού.

3. Επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας κατά την παραλαβή & αποθήκευση των πρώτων υλών.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε ξανά, με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των καλεσμένων και των ανθρώπων μας!

Sincerely yours,
PAX Burgers

 

Πιθανή μετάδοση του COVID-19 μέσω των τροφίμων:

Η νόσος COVID-19 είναι μια νόσος του αναπνευστικού συστήματος. Κύρια οδός μετάδοσης είναι με την επαφή από άτομο σε άτομο και με την άμεση επαφή, με τα σταγονίδια που δημιουργούνται με την αναπνοή, στην περίπτωση που ένα μολυσμένο άτομο βήχει ή φτερνίζεται.