Σε ποιο από τα δύο crew σε βρίσκουμε φίλε μας; Αν μας ξέρεις -έστω και λίγο- ξέρεις πολύ καλά ότι ένα είναι το crew, αλλά δεν κρίνουμε!

Το crew σου είναι η οικογένειά σου μετά την ενηλικίωση. Οι άνθρωποι που θα σε ταχταρίσουν στα... μηχανάκια τους, θα σε βολτάρουν στα πιο κουλά σημεία της πόλης, θα σε τσαντίσουν και μέσα σε 2 λεπτά θα κάνουν να κλάψεις από τα γέλια! Θα σου σταθούν στις δύσκολες στιγμές, θα σε βάλουν για ύπνο αφού έχεις λιώσει στο κλάμα μετά το χωρισμό.

Στο θέμα μας. Εκτός από το real-life crew σου λοιπόν, ήρθε η στιγμή να δεις και σε ποιο crew ανήκεις στον ζουμερό μικρόκοσμο των PAX Burgers. Βασικά εμείς θέλουμε να δούμε σε ποιο crew ανήκεις… 😈

 

CREW A: Οι ΛΟΚΑΛίστας

Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, ψάχνεις το "ντόπιο" vibe, την απόλυτη cultίλα του τόπου, το τοπικό προϊόν - ακόμα κι αν αυτό είναι σφουγγάρια από τη θάλασσα. Σε απλά... PAX λόγια, μιλάμε για το "ΛΟΚΑΛ". Είσαι sucker οποιουδήποτε λόκαλ αντικειμένου πέσει στην αντίληψή σου και στην περίπτωση αυτή, "ό,τι κινείται, εκτελείται"!

Στα PAX θα διαλέξεις το κλασικό, μοσχαρίσιο μπιφτέκι στο burger σου ή το κοτοπουλάκι το πανέ (ντίαρ Λορντ, να είχα ένα τώρα!). Φυσικά, θα το συνοδεύσεις με πατατούλα και ίσως μπίρα - γιατί είσαι και μερακλ@.

 

CREW B: Οι Burgeristas

Είσαι λάτρης του καλού burger και μπορείς να φτάσεις μέχρι την άλλη άκρη της χώρας -που λέει ο λόγος- για να δοκιμάσεις το ζουμερό μπιφτέκι. Προτιμάς περισότερο το μοσχαρίσιο, αλλά και το κοτόπουλο σε κερδίζει πολύ εύκολα! Τη διαφορά για σένα την κάνει η καλή πρώτη ύλη. Γι' αυτό μας αγαπάς.

Μπαίνοντας στα PAX θα επιλέξεις το αγαπημένο σου burger και θα κάτσεις στο αγαπημένο σου spot. Εννοείται ότι προτιμάς το κλασικό, μοσχαρίσιο μπιφτέκι στο burger σου και αρνείσαι πεισματικά να δοκιμάσεις οτιδήποτε δεν έχει κρέας. #sorrynotsorry

 

Αν τώρα αναρωτιέσαι σε ποιο crew ανήκουμε εμείς στα PAX, μην το παιδεύεις. Εμείς γενικά τα έχουμε κάνει... κιμά! Λατρεύουμε το ΛΟΚΑΛ και το καλό burger, δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς ζουμερό μπιφτέκι και νόστιμο κοτόπουλο και ψάχνουμε συνεχώς τις προσθήκες που θα σε κάνουν να πεις "Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!" με το που αντικρίσεις το μενού. 

 

#PAX #Burgeristas #ΛΟΚΑΛίστας