Τι κάνουν ένας γενναίος από το Τέξας, ένας ατημέλητος Τζο και η υπέρτατη κότα μέσα στα PAX; Θα μπορούσαν να τσακίζουν burger, άλλωστε έχουμε επιλογές και για τους τρεις τους. Αλλά. Είναι η πιο cool-ή παρέα διαφορετικών υλικών, που ακούν στο όνομα “CrunchWraps”. Βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά, πρώτον για να τις ψήσουμε και δεύτερον ότι θα γίνουν το next big thing για το στομαχάκι σου!

Για να μπούμε στο «κυρίως» όμως. Σκέψου μια τραγανή tortilla αλευριού να αγκαλιάζει το σιγομαγειρεμένο pulled pork στο φούρνο, το σπιτικό chili con carne ή το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας. Κι όλα αυτά, πλαισιωμένα από yummy υλικά, που θα σου φτιάξουν food-porn σκηνικά.

Καλά μέχρι εδώ, αλλά «συγγνώμη κύριε, ποιος είστε»; Let us introduce you την παρέα των CrunchWraps με περισσότερες λεπτομέρειες.

Brave Texan = Ένας γενναίος από το Τέξας

Το Brave Texan θα μπορούσε να παρομοιαστεί με έναν γενναίο Τεξανό. Έναν χαρακτήρα που ταξίδεψε, άνοιξε τους γευστικούς ορίζοντές του και κατέληξε να αποτελεί μια από τις πιο λατρεμένες επιλογές του menu μας. Βουτώντας στα βαθιά νερά αυτού του CrunchWrap, συναντάμε μέσα στην τραγανή tortilla αλευριού το σιγομαγειρεμένο pulled pork. Στην ενδοχώρα του, πλέουν η signature corn tortilla, το λιωμένο cheddar, το bacon, η coleslaw για τη δροσιά και η chipotle mayo. Yummy or what;!

Sloppy Joe = Ένας ατημέλητος Τζο

Στο Sloppy Joe θα βλέπαμε έναν πιο αφηρημένο χαρακτήρα. Σαν κάτι καλλιτέχνες, που ξυπνάνε και δεν χτενίζονται ένα πράμα. Ο Τζο είναι ένας αρτίστας με τα ups and downs του. Θα σε δροσίσει – ή και όχι. Γνωρίζοντάς τον καλύτερα, θα δεις ότι η τραγανή tortilla αλευριού του φιλοξενεί ένα σπιτικό chili con carne, μια corn tortilla, λιωμένο cheddar, sour cream & iceberg για να σε ξεγελάσει δροσιστικά και pico de gallo & spicy mayo για να σου δώσει αυτό το πικάντικο στοιχείο που θα σου μείνει αξέχαστο. Είσαι των αντιθέσεων; Εδώ είσαι!

Chicken Supreme = Η υπέρτατη κότα

Το Chicken Supreme είναι το outsider που κατάφερε και έπεισε πολλούς. Θα μπορούσαμε να το παρομοιάζουμε με έναν φοίνικα που αναγεννήθηκε από τις στάχτες του, αλλά δεν μας βόλεψε το όνομα. *στιγμούλα ειλικρίνειας*. Αν λοιπόν είσαι από εκείνους που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο κοτοπουλάκι, αυτό το CrunchWrap είναι για σένα. Τραγανή tortilla αλευριού με φιλέτο κοτόπουλο σχάρας, τυρί κρέμα Philadelphia, bacon, iceberg, μοτσαρέλα, ντομάτα, sweet chili sauce και φυσικά την αγαπημένη corn tortilla. Είσαι ήδη στο δρόμο για PAX;

Η επιλογή είναι στο χέρι σου - κυριολεκτικά. Γίνε εναλλακτικός burgeristas, διάλεξε το top CrunchWrap για σένα και δες το burger… αλλιώς. Μπαίνεις PAX, παραγγέλνεις CrunchWrap και αφού πλύνεις χεράκια, το τρως στο χέρι. Αν δηλαδή είσαι και γυριστρούλ@ και θέλεις να κάνεις μια βόλτα όσο τρως, αντί να το απολαύσεις σε ένα από τα -αντικειμενικά πανέμορφα- τραπέζια του PAX. (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…).

Ξέρεις πού το βρίσκεις!😉 (Καλά, κι αν δεν ξέρεις, κάνε κλικ εδώ – σε συγχωρούμε.)

#PAX #CrunchWrap #SloppyJoe #BraveTexan #ChickenSupreme