Φίλε burgerista. Μπορεί το στομάχι σου να το έχουμε κερδίσει εμείς, βάζουμε όμως στοίχημα πως η καρδούλα σου χτυπάει για κάποιο ιδιαίτερο «πρόσωπο». Κι αν όχι, ποιος είπε ότι δεν μπορείς να βγεις ένα self-care date με τον εαυτό σου ή με την παρέα; Δεν σε περιορίζουμε, έχουμε όμως κάποιες προτασούλες να κάνουμε!

1. Στα θερινά είναι η θέα
Ξεκινάμε από τους ρομαντικούς. Τι καλύτερο για ραντεβουδάκι από ένα θερινό σινεμά με ελαφρύ αεράκι ταράτσας να σου χαϊδεύει το προσωπάκι;

Διάλεξε μια ελαφρώς ρομαντική ταινία ή κάτι πιο κοινωνικό – ε εντάξει, αναλόγως την παρέα – τσίμπα κι ένα Pax burger νωρίτερα για να μη χρειαστείς δύο γαβάθες ποπ κορν για να χορτάσεις και άραξε σε καρέκλα σκηνοθέτη σαν σωστός λάτρης της αστικίλας το καλοκαίρι. Θα συνιστούσαμε ένα Oldboy με κοτοπουλάκι, να σου πέσει πιο ελαφρύ, αλλά αν το θέλεις το 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι σου, ποιοι είμαστε εμείς για να σε σταματήσουμε;!


2. Escape reality: απόδρασε από ένα escape room

Και τώρα οι πιο περιπετειώδεις τύποι. Παίξε με γρίφους που θα εξιτάρουν τη φαντασία και θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου! Γιατί σουκου σημαίνει απόδραση, γιατί να μην το κάνεις και σκοπό για να κερδίσεις ένα παιχνίδι; Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να συνεργαστείς καλά με το crew σου και να ενώσετε δυνάμεις, οπότε τους γκρινιάρηδες ασ’ τους απ’ έξω. Κι επειδή νηστικός burgerista δεν χορεύει, πήγαινε φαγωμέν@ για να ρολάρει καλύτερα η σκέψη. Ιδανική επιλογή; Ένα Dirty Bastard με σαλάτα Coleslaw για τη σέντρα - χορταστικό και πλήρες!

3. Τα ψώνια των διακοπών
Τώρα που αποφάσισες τι θα κάνεις το καλοκαιράκι, θέλεις και μια ανανέωση στα outfit σου. Ένα μαγιό, μια πετσέτα, ένα καπελάκι ή ένα πιο cool t-shirt; Μάλλον προς κέντρο θα κατέβεις... Και ποιο είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιριού; Το πορτοκαλί!
*τυχαίο που το παίζουμε τόσο καιρό μπαλίτσα στα Pax το πορτοκαλί; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.*
Κι επειδή με τέτοια ζέστη θα χρειαστείς οπωσδήποτε ενυδάτωση, μόλις τελειώσεις με τα ψώνια σε περιμένουμε στο πιο κοντινό Pax Burgers. Δροσίσου και χαλάρωσε με μία παγωμένη φρέσκια λεμονάδα και το αγαπημένο σου burger ή μια σαλατούλα για να ανακτήσεις δυνάμεις. Προσφέρουμε και χαρτί & στυλό, σε περίπτωση που θέλεις να βγάλεις πρόγραμμα διακοπών on spot. 😉

Πέρνα λοιπόν τον ιδανικό καλοκαιρινό σουκου πριν την ξεκούραση και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας, burgerista!

#PaxBurgeristas #summerinPax