Λίγο πριν «στα σκάσει» η Καθαρά Δευτέρα στα PAX από 13.02 μέχρι και 19.02 τσικνίζουμε με special edition μπεργκεραρα που τα έχει όλα!
Με πιο απλά λόγια, burger από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά που ψήνεται στη σχάρα τη στιγμή της παραγγελίας, εξασφαλίζοντας το πιο ζουμερό και γευστικό μπιφτέκι! Την τιμητική του έχει το ψητό λουκάνικο με bourbon glaze για το σωστό το τσίνκισμα, American cheddar που λιώνει πάνω στο μπιφτέκι, frizzled onions, iceberg και white bbq sauce για το twist. Το αποτέλεσμα συμπληρώνουν φυσικά και τα αφράτα ψωμάκια, τα οποία παρασκευάζονται με μια αποκλειστική συνταγή χωρίς συντηρητικά και φτάνουν καθημερινά στα καταστήματα, ώστε να διατηρούνται φρέσκα, μαζί με τις χειροποίητες sauces και τις φρέσκες τηγανητές πατάτες που πλαισιώνουν ιδανικά την κάθε μπουκιά.
Το Λοκαλύτερο μπεργκεράδικο της πόλης στήνει τη ψησταριά και σε περιμένει για ένα εναλλακτικό τσίκνισμα που Paxίζει να δοκίμασεις.