Ναι, είναι αυτή η εποχή του χρόνου που αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές και να θέσεις νέους στόχους, για να παρουσιάσεις τον καινούργιο σου εαυτό.
Καλά, ας ηρεμήσουμε λίγο. Η αλήθεια είναι πως αυτή η ανάγκη στην πρώτη εβδομάδα επαναφοράς στην καθημερινότητα συνήθως έχει ξεχαστεί και εσύ κάνεις μια από τα ίδια. Ωστόσο, εμείς σου βρήκαμε 4 απλούς λόγους που μπορείς να κάνεις δυναμικό ComePax τη νέα σεζόν.

1. Ξεκίνα (επιτέλους) μια δραστηριότητα.
Καλό και το Netflix (αγαπάμε), αλλά ο καναπές έχει σχεδόν πάρει το σχήμα του κορμιού σου. Πάτα το off και ξεκίνα ένα νέο hobby, εκεί έξω υπάρχει ένας κόσμος με γυμναστική, κολύμβηση (αν είσαι του fitness), θεατρικές ομάδες & χορό (αν είσαι του πιο light ).

2. Εξασκήσου στη μαγειρική.
Κοίτα τριγύρω στο σπίτι. Υπάρχει μια συσκευή με εστίες και πορτούλα, λέγεται κουζίνα και μπορείς να μαγειρέψεις. Ξεκίνα από τα απλά, βράσε για παράδειγμα μακαρόνια και σιγά σιγά ανέβασε τον πήχη. Εντάξει, αν έχεις προσκαλέσει φίλους σου για δείπνο, πάρε ΡΑΧ , δε θα σε παρεξηγήσει κανείς.

3. Ανανέωσε το χώρο σου.
Εκείνος ο πίνακας που τόσο είχες λαχταρήσει να βάλεις στην είσοδο του σπιτιού, ήρθε η ώρα να γίνει δικός σου. Αν πάλι, δεν είναι εφικτό να αγοράσεις τον πίνακα ή οτιδήποτε άλλο, άλλαξε απλά τη διαρρύθμιση του σπιτιού. Θα σε κάνει να αλλάξεις και εσύ διάθεση και να δεις το σπίτι σου με φρέσκια ματιά !

4. Κάνε ένα πέρασμα από τα ΡΑΧ.
Το σωστό το ComePax γίνεται στα ΡΑΧ. Δες την αλλιώς και έλα μια βόλτα στα ΡΑΧ για να απολαύσεις το ΛΟΚΑΛύτερο burger της πόλης και να κάνεις το catch up (ναι, έτσι το λέγαμε και στο χωριό μας) με την παρέα σου, όπως πρέπει. Διάλεξε το πλησιέστερο κατάστημα και σε περιμένουμε!

#paxburgeristas