Τα burgers έχουν επανέλθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, λες και οι απανταχού burgeristas συσπειρώθηκαν για να κατακτήσουν κάθε γαστρονομική γωνιά του πλανήτη - εντάξει, υπερβάλλουμε λίγο, αλλά ήταν ωραίο. 

Η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση, ευτυχώς. Λέμε ευτυχώς γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, δε θα είχαμε την ευκαιρία να απογειώσουμε με τέτοιες γεύσεις τον ουρανίσκο μας. Και τώρα που είπαμε απογείωση γεύσεων, τι μας ήρθε στο μυαλό; Τα Pax burgers! 

Για τα Pax ισχύει αυτό που λέει η κοινή γνώμη: ά-pax και φας, κολλάς. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό και ζουμερό burger; Kανείς! Το μοσχαρίσιο μπιφτέκι είναι ο πρωταγωνιστής που παίρνει όλα τα εύσημα. Αλλά, σε μια “παράσταση” υπάρχουν κι άλλοι συντελεστές. Οι vegetarian επιλογές στα burger είναι το νέο αστέρι που ξεπροβάλλει από την κουίντα, ενώ οι επιλογές με κοτόπουλο έχουν πάντα πιστούς και αφοσιωμένους θαυμαστές. 

Το καλό στην περίπτωσή μας είναι πως τα burger με ολόφρεσκα υλικά και τοπικές πρώτες ύλες δεν είναι ο μόνος λόγος για να επισκεφθείς τα Pax. Eίναι και η urban αισθητική του χώρου που σε κάνει να νιώθεις πως έχεις μπει σε ένα σύγχρονο, νεανικό μαγαζί που σε προ(σ)καλεί να ταξιδέψεις μαζί του στον κόσμο των burgeristas. Eίναι και τα μεγάλα χαμόγελα με τα οποία θα σε υποδεχτούν τα παιδιά στα καταστήματα & σε κάνουν να νιώθεις σπίτι σου. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τις προτάσεις “Είναι και” επ’ άπειρον, αλλά τη συνέχεια θα αφήσουμε να την γράψεις εσύ, αφού επισκεφθείς ένα από τα καταστήματά μας.  Challenge accepted?