Μπορεί τα Pretty, Amazing & Xtraordinary burgers μας να τα βρίσκεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κω, το R & D τμήμα μας όμως, είναι παντού!

Ας υποθέσουμε ότι είσαι σπίτι και βλέπεις Netflix (το 80% του ελεύθερου χρόνου σου αυτή την περίοδο - προφανώς). Ρίχνει λοιπόν το x Μαράκι ή ο y Γιωργάκης την ιδέα να παραγγείλετε burger. Και αρχίζουν να πέφτουν βροχή λέξεις και φράσεις επί της παραγγελίας... Έχοντας λοιπόν ξοδέψει μήνες έρευνας στα άριστα εξοπλισμένα εργαστήριά μας (όχι, δεν...), συγκεντρώσαμε υλικό εκ των έσω και βρήκαμε τις 5 επικρατέστερες ατάκες που χρησιμοποιούν οι φανατικοί burgeristas λίγο πριν παραγγείλουν burgers!

1. "Πέρκερ!"

Θυμάσαι πριν λίγο καιρό, (βέβαια μπορεί να ήταν και το 2019, έχουμε χάσει το μέτρημα με τόσα lockdown!) που ΟΛΟΙ αποκαλούσαν το burger, "πέρκερ"; Θυμάσαι. Ξέρεις όμως από πού βγήκε; Θα σου πούμε εμείς! Υπάρχει λοιπόν μια σελίδα στο Facebook, που τη βρίσκεις πληκτρολογώντας "Pipipo ke Tsontson", και αποτελεί τρολιά των αγαπημένων "Μπιμπι-μπό και Τζον Τζον". Και όπως μπορείς να... ΦΑΤΑΣΤΕΙΣ, όλες οι δίφθογγοι χάνονται κάπου μεταξύ τρολιάς και χιούμορ... Το virality του "Πέρκερ" λοιπόν ξεπέρασε κάθε προσδοκία και το είδαμε να συνοδεύει τα burgers μας σε Stories με tag @paxburgers και όχι μόνο!

2. "Εγώ θα πάρω κοτοπουλάκι."

Η κλασική περίπτωση ανθρώπου με κοτόπουλο-αδυναμία. Σου ήρθε ήδη κάποιος στο μυαλό; Κι εμάς. Μπορεί να αναγνωρίσει στους πόσους βαθμούς έχει ψηθεί, με τι το έχουν μαρινάρει και ίσως και τον παραγωγό - εντάξει, όχι, υπερβολή. Αν πάλι είναι παναρισμένο, θα σου πει στους πόσους βαθμούς Κελσίου έκαιγε το λάδι, όταν το κοτόπουλο έκανε την περίφημη "βουτιά"! Συνήθως, δεν μπλέκεις για να του αποδείξεις οτιδήποτε αντίθετο. Εμείς προειδοποιήσαμε.

3. "Σαλάτα έχει;"

Εντάξει, αυτή είναι μια φράση που δεν θα την ακούσεις και πολύ συχνά από burgeristas... Βέβαια, εμείς σε καταλαβαίνουμε. Θέλεις burger και κάνεις ένα συμβιβασμό, παίρνοντας για side μια σαλατούλα. Ή απλά ρε παιδί μου θέλεις να "eat your greens", που μας έλεγε και η μάνα μας όταν ήμασταν μικρά. Κατανοητό, αλλά αν είναι να πάρεις μπέργκερ με σαλάτα, πάρε Dirty Bastard! Παίξ'τα όλα για όλα στο κυρίως!

4. "Πατάτες; ΠΑΤΑΤΕΣ."

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης ερωτηματικού, στη φράση που μόλις διάβασες. Κι επίσης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρωτήσει κάποιος "Πατάτες;". Μα ΦΥΣΙΚΑ και θα πάρεις πατάτες. Γιατί ο σωστός ο Burgeristas, ξέρει ότι το καλό το μπέργκερ, το πρόστυχο μεστώνει γεύση στο στόμα, μόνο όταν έρθει να "αγκαλιαστεί" από τις αγαπημένες μας, τραγανές και χρυσαφένιες, τηγανητές πατατούλες! Έλα λοιπόν μια βόλτα στα ΡΑΧ για takeaway, μίλα στη γλώσσα σου και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας. Γιατί εδώ σε καταλαβαίνουμε, αυθεντικέ μας burgerista!

#paxburgeristas