Ας υποθέσουμε ότι δεν ξέρεις τα Pax Burgers – λέμε τώρα. Βγαίνεις λοιπόν κέντρο Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή στο Mediterranean Cosmos βρε αδερφέ και τυχαίνει να «πέσεις» πάνω τους. «Αχ, δεν το ήθελα, ήταν τυχαίο» και τα λοιπά… Επιλέγεις λοιπόν από το menu burgerάρα και παθαίνεις την πλακάρα σου. «Τι μπιφτέκι είναι αυτό ρε μαν μου;», λες στο παιδί που σε εξυπηρέτησε.

Κι αρχίζει και σου περιγράφει μια κλασική μερούλα στα Pax Burgers για να δεις… το φως το αληθινό!

«Για σένα δουλεύουμε, φίλε burgerista…»

Κάθε εργασιακή μέρα στα PAX ξεκινάει με παραλαβές. Παραλαβές φρέσκων λαχανικών και τροφίμων, από προμηθευτές με τους οποίους έχουμε χτίσει σταθερές συνεργασίες για τα στομάχια σας μόνο! Το νόστιμο, αφράτο ψωμάκι που «αγκαλιάζει» το burger που μόλις έφαγες, δεν έχει συντηρητικά ούτε για δείγμα ενώ η τοματούλα, το κρεμμυδάκι και οποιοδήποτε άλλο λαχανικό συναντάς στο burger σου, περνάει κυριολεκτικά από την παραγωγή στην κατανάλωση. Σε κάθε παραλαβή εμείς ελέγχουμε ότι οι προδιαγραφές των υλικών είναι σωστές και τα αφήνουμε να ταξιδέψουν μέχρι το στομαχάκι σου…

«Όταν λέμε «το πιο ζουμερό μπιφτέκι της πόλης», το εννοούμε…»

Τα Pax burgers φτιάχνονται με ζουμερό μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά… Ο κατεψυγμένος κιμάς και τα άλλα συστατικά μέσα στο μπιφτέκι, είναι για εμάς άγνωστες λέξεις! Και για να την νιώσεις τη διαφορά στη γεύση, θα πρέπει ο ψήστης που το ψήνει στη σχάρα να έχει μαεστρία… Αλλά στα Pax, μόνο μαέστρους του μαντεμιού έχουμε. Try it now or cry later.

«Να σου γνωρίσω την sauce τη χεράτη…»

Όταν λέμε Pax Burgeristas, το πάμε ένα βήμα παραπέρα με φρεσκοκομμένες πατάτες και sauce ημέρας. Ναι, εννοούμε ότι οι πατάτες μας κόβονται καθημερινά από τα χεράκια μας ενώ η sauce που στο αγαπημένο σου πέρκερ θα παρασκευαστεί το ίδιο πρωινό (λίγο μετά την παραλαβή των υλικών που σου είπαμε παραπάνω) από τους chefs μας. Ναι, το έχουν πάρει προσωπικά το θέμα και πολύ μας αρέσει. Γι’ αυτό το Dirty Bastard είναι τόσο νόστιμα dirty και το Old Boy σου προσφέρει μια γενναιόδωρη εμπειρία πλούσιας και αξέχαστης γεύσης. Δεν είναι τυχαία δύο από τα αγαπημένα σας πέρκερ βρε παιδιά!

Αν έχεις ήδη λιγουρευτεί Pax Burgers, ξέρεις ότι μας βρίσκεις στα γνωστά σημεία. Για φρεσκάρισμα μνήμης, κάνε κλικ εδώ.😉

#PAXlikealocal #PAXBurgeristas