Χαιρετίζουμε τους απανταχού κολυμβητές!

Τους ολυμπιονίκες της κατάδυσης.
Τους αριστοτέχνες της βουτιάς.
Τους μάγους που με μια βουτιά εξαφανίζουν 3 μπουκιές μαζί!
Και πρώτα απ' όλα εσένα, burgerista που είσαι όλα αυτά μαζί, όταν μιλάμε για burger, πατάτα ή CrunchWrap και ελεύθερη κατάδυση στις χειροποίητες τις sauces!

Τις sauces που καθημερινά φτιάχνουν με τα χεράκια τους οι σεφ μας στα ενδότερα του καταστήματος:

  • Pax Sauce
  • Chipotle BBQ Sauce
  • Spicy Mayo
  • Truffle Mayo
  • Red Hot Pepper Sauce
  • Sriracha Glaze
  • Ketchup Φλωρίνης
    (αυτή μας την έμαθε ο Σταύρος ο Βαρθαλίτης, μπαίνει στο αγαπημένο μας Aliti.Co και θα μπορείς να την απολαύσεις για λίγο ακόμα...)

Επίλεξε «νερό» για την «πισίνα» σου και ξεκίνα τις καταδύσεις σου και αυτό το καλοκαίρι. Πάμε όμως να μιλήσουμε λίγο για ορολογία, γιατί στα Pax Burgers μιλάμε συγκεκριμένα και με όρους – όχι, παίζουμε!

Προφίλ Κατάδυσης: Το σχεδίασμα που επιτρέπει να καταχωρήσουμε τις λεπτομέρειες και τα στοιχεία της κατάδυσης.

Η καμπυλώδης όψη του αφράτου ψωμακίου, επιτάσσει βουτιά με ελαφριά κλίση που θα βολέψει στην υγρασία. Αν πρόκειται για τριγωνική αιχμηρή όψη που εντοπίζουμε στα CrunchWraps, τότε η κατάδυση οφείλει να είναι ευθεία χωρίς ελιγμούς και υπεκφυγές. Κοινώς, αν κρατάς burger πάρε στροφή, αν κρατάς CrunchWrap πάρ’ το όλο ευθεία!

Ταχύτητα ανάδυσης: Η ταχύτητα με την οποία γίνεται η ανάδυση μετά την κατάδυση.

Στο burger η ανάδυση είναι αργή, απολαυστική και το αποτέλεσμα ιδιαιτέρως υδαρές! Αν λοιπόν κρατάς Oldboy, τότε φρόντισε να έχεις χαρτοπετσέτες σε κοντινή απόσταση, γιατί τα απόνερα θα φέρουν… θρίλερ υγρασίας!

Ώρα "Βυθού": Ο συνολικός χρόνος παραμονής στο βυθό, από τη στιγμή που θα εγκαταλείψουμε την επιφάνεια, ως τη στιγμή εγκατάλειψης του βυθού για ανάδυση.

Κάθε burgerista που σέβεται τον εαυτό του, φροντίζει η βουτιά να διαρκέσει τόσο σε χρόνο, ώστε να δημιουργηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σε υγρασία στο bun ή την πατάτα του. Τώρα, αν θέλεις CrunchWrap, αλλάζει το πράγμα… Κρατάς Brave Texan; Θες μέτριο χρόνο. Κρατάς Chicken Supreme, τότε θα πρέπει να αυξήσεις. Εσύ ξέρεις καλύτερα!

Ξεκίνα τις βουτιές σήμερα κιόλας και… δροσίσου (ή και όχι!) με την sauce της επιλογής σου! Την έχεις ήδη λιγουρευτεί; Κάνε κλικ εδώ και βρες το κοντινότερο Pax spot σε σένα.😉